dimecres, 31 d’octubre del 2012

Can Coll


Els més grans de l'escola hem fet la nostra primera sortida del curs; hem anat a conèixer més a fons els elements de la tardor i a explorar l'entorn natural de Collserola.

Tota una experiència! Mireu, mireu…


L'autocar ens va deixar a la masia de "Can Coll" on vam trobar un parc molt gran... ràpidament ens vam posar a investigar...
Al voltant d'un gran pi, amb moltes pinyes, vam trobar un munt de fulles seques...

...ens ho vam passar pipa jugant amb elles i després collint-les per portar-les a la classe i decorar el nostre racó de la tardor. 

Després vam tenir una gran sorpresa... ens vam trobar a La Maria Castanyera!!!! Venia a recollir castanyes amb el seu cistell. Ens va explicar moltes cosetes de la tardor...
... i fent una gran rotllana vam cantar tots junts la cançó de "La Castanyera"

Quan ve el temps de menjar castanyes,
la castanyera, la castanyera,
ven castanyes de la muntanya
a la plaça de la ciutat.
La camisa li va petita, 
 la faldilla li fa campana,     
les sabates li fan cloc-cloc 
i en ballar sempre gira així.

Ens ho vam passar tan bé que la vam convidar a venir amb nosaltres a l'escola. Ens va dir que es quedaria fins el dia de la Castanyada!!!

La vam ajudar a recollir totes les castanyes que hi havia pel bosc i així després les podrà portar a la plaça de la ciutat per a tothom que vulgui tastar-les. Nosaltres las vam tastar i estaven boníssimes!!!
Un cop vam recollir les castanyes i vam tenir el cistell ben ple vam tornar a l'escola per explicar-li als més petits tot el que havíem vist!!!


Vam gaudir d'un matí fabulós envoltats de natura!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada