divendres, 30 d’octubre del 2015

Can Coll

Què bé ho vam passar durant la nostra sortida a Can Coll!!! 

Vam recollir un munt de fulles pel nostre racó de la tardor i a més... ens vam trobar a la Maria, una senyora que havia anat al bosc a recollir castanyes. 
La Maria ja es velleta i la vam ajudar a buscar moltes castanyes per que poguès anar a la plaça de la ciutat a vendre-les.

Vam ballar la cançó de "la Castanyera" amb ella, vam jugar, vam riure i a més, vam poder tastar algunes de les castanyes que haviem recollit!!! La maria ens va explicar moltes coses que feia quan ella era petita, què interessant!!!

Ens ho vam passar tan bé amb ella que la hem convidat a que vingui a la nostra festa de la castanyada que farem a l'escola!!!






















dimarts, 27 d’octubre del 2015

Conte de la Maria Castanyera

Ja queden pocs dies per celebrar a l'escola la festa de la Castanyada!! 

Durant aquests dies hem explicat a l'escola el conte de la Maria Castanyera, un conte tradicional que els hi encanta als més petits. 

A l'escola ens agrada que els infants visquin en primera persona tot allò que fan i creiem que una bona manera per vivenciar questa història és fer una representació on ells puguin interactuar i participar del que va passant.

Veure les seves cares quan va apareixen casdascún dels personatges no té preu!!! 

Van gaudir moltíssim i nosaltres al ells i elles!!!










dimarts, 20 d’octubre del 2015

l'hort de la tardor

Ja ha arribat la tardor i per tant, hem de tornar a plantar noves coses al nostre hort. 

Ara ja comença a fer més fred i moltes de les cosetes que teniem plantades ja no donaran fruit fins entrada la primavera... mireu que atents estem mentre ens expliquan el que posarem al nostre hort.

Ara només fa falta que l'anem regant i esperar a veure que surt de nou!! segur que un munt de coses boníssimes!!!












dilluns, 19 d’octubre del 2015

unes pincelades de la tardor!

Ja han arribat el vent, les plujes i la fresqueta!!! Ja ha arribat la tardor!!! 
Us deixem aquest video amb imatges perque el compartiu amb els vostres infants... de ben segur que s'han fixat en com està canviant el seu entorn i els paissatges que veuen habitualment!!!



dijous, 15 d’octubre del 2015

Ens agrada la tardor!

La classe dels grangers i les grangeres hem experimentat i manipulat elements i fruits típics de la tardor... amb els elements que trobem al nostre entorn podem  relitzar un munt de noves descobertes!!!









un calaixet amb aire de tardor

"Ja ha rribat la tardor, 
és el temps de les castanyes
Ja ha arribat la tardor
ja no tindrem més calor..."

La classe dels pintors i les pintores volem compartir a amb vosaltres aquest petit recull d'activitats que hem anat fent durant aquests primers mesos d'escola!!!

Com veureu estem fets uns artistes!! Deixem volar la creativitat i la imaginació!!!